13.7.2024

Joulu on kynttilänvalon ja hämärien iltojen aikaa – rakkauskin saa kukoistaa! Juuri nämä romanttiset hittielokuvat jokaisen tulisi nähdä takkatulen äärellä paossa pakkasöitä.


Yksin Kotona -sarja

Tämä elokuvasarja on joka joulun klassikko, joka pyörii vuosi toisensa jälkeen televisiossa. Mitä kaikkea pienelle pojalle voikaan käydä, kun hän unohtuu kotiin perhelomaa ympäröivän kaaoksen keskellä? Onneksi Kevin on kekseliäs pikkupoika ja puolustaa itseään monenlaisilta uhilta.

Lähde: Flickr

The Grinch

Lähde: Deviant Art

Jälleen uusi jokaisen joulun elokuva. Katsoit sitten näytellyn tai animoidun version, vie tämä elokuva sinut itsepäisen vihreän erakon luo. Seuraa jännityksellä, miten Grinchin suunnitelma joulun pilaamisesta etenee, ja nauti lumisista maisemista. The Grinch -elokuvasta löytyy myös sydäntälämmittävä koira-sivuhahmo, joka on viimeinen silaus tähän koomiseen jouluelokuvaan.

the Holiday

Unelmoitko ikinä vaihtavasi muutamaksi päiväksi elämää jonkun toisen kanssa? the Holiday -elokuvassa kaksi parisuhteiden kolhimaa naista päättää vaihtaa asuntojaan joulun alla ottaakseen irtioton uuvuttavasta arjesta. Kumpikin nainen käsittelee odottamattomiakin patoutuneita tunteita, ja he löytävät myös joulun taikaa tapaamistaan ihmisistä.

Lähde: Wikipedia

Frozen 1 ja 2

Kuka väittää, ettei lukiolainen voi katsoa prinsessaelokuvia? Frozenin maailma vie Norjasta inspiroituneeseen hyytävään maailmaan, jossa kaksi nuorta prinsessaa kohtaa uudenlaista vastuuta yllättävän menetyksen seurauksena. Uusien rooliensa keskellä siskosten välille muodostuu entistäkin syvempi railo, mistä huolimatta siskojen välinen rakkaus sulattaa jäätyneitä välejä. Menestyksekkään ensimmäisen elokuvan jälkeen voit jatkaa toiseen osaan, joka sukeltaa edellistäkin syvemmälle oman identiteetin etsimiseen ja menneisyyden salaisuuksien ratkaisemiseen.

Rakkautta vain

Lähde: Flickr

Seuraa rakkaudentäyteisen elokuvan parissa toisiinsa kytköksissä olevien henkilöhahmojen mutkikkaita ihmissuhteita. Rakkaus voi olla mutkikasta ja ilmentyä eri muodoissa. Välillä siitä tulee niin normaalia, että sen merkityksen saattaa jopa unohtaa, ja välillä se taas ilmestyy eteen täysin odottamatta. Nauti jouluisesta tunnelmasta ja suklaasta tämän upean jouluelokuvan parissa.

Titanic

Rakkautta, petoksia ja luokkaeroja. Tästä puuttuisi vain se, että he olisivat jumissa laivassa! Jos haluat kokea laajan tunnekirjon ja huomata peppusi puutuneen, katso tänä jouluna noin kolme tuntia kestävä Titanic ensimmäistä tai kymmenettä kertaa. Tätä klassikkoa katsoessa ei voi pettyä!

Lähde: Flickr

Related Post