23.7.2024

Kaipaatko inspiraatiota lähestyvää halloweenia varten? Katso parhaat asuvinkit yksin, kavereiden tai kumppanin kanssa pukeutumiseen!


Erotu otakemuissa parhaiten pukeutuneena näiden asujen avulla

Lorax

Vedä päällesi oranssi haalari ja liimaa ylähuuleesi tuuheat keltaiset viikset ja lähde taistoon pumpulipuiden puolesta! Tällä asulla takaat mielenkiintoisia keskusteluja ja villiä menoa. Voit halutessasi täydentää asua askartelemalla itsellesi kannettavan puun tai napata kainaloosi nallekarhun kuvaamaan suloista metsäneläintä.


Clueless – Cher Horowitz

Valitse ikonisen elokuvahahmon asukirjosta jokin itseesi vetoava kokonaisuus ja eläydy blondin elämään juhliessasi. Nappaa mukaan muutama ostoskassi, ja asusi on valmis!


Muovisotilas

Sonnustaudu maastokuvioon päästä varpaisiin ja tartu vihreään muoviseen aseeseen. Voit tehdä asusta näköisesi esimerkiksi paljastamalla enemmän ihoa tai soveltamalla meikkisi teemaan sopivaksi. Viimeistele asusi laittamalla hiuksesi siistiin matalaan nutturaan käyttämällä esimerkiksi geeliä!


Kiinnitä kaikki katseet omaan kaveriporukkaasi näillä yhteensopivilla asuilla

Winx-klubi

Tällä teemalla isompikin porukka voi pukeutua ja näyttää hyvältä yhdessä. Vetäkää siivet selkäänne ja valitkaa jokaiselle yksi Winx-hahmo, joksi pukeutua. Voitte valita puvun keijujen useista arkiasuista tai upeista keijuasuista!


Gossip Girl

Eläydy New Yorkin elämään hittisarjan kautta. Kuka paljastuu koulumme Queen B:ksi tai sarjahurmuri Chuck Bassiksi? Tämä teema soveltuu hienosti isommillekin kaveriporukoille riippumatta esimerkiksi sukupuolista tai budjettirajoitteista.


Gru ja minionsit

Uhkaako joku varastaa kuun halloween-yönä? Parasta kutsua Gru ja minionsit pelastamaan päivä! Vetäkää farkkuhaalarit päälle ja seuratkaa mustaan pukuun pukeutunutta ystäväänne. Rohkeimmat heittäytyvät teemaan ja esimerkiksi maalaavat maskeerausmaaleilla naamansa keltaisiksi!


Erottautukaa väkijoukosta parina – Parhaat asuvinkit pariskunnille

Zootopia – Judy Hopps ja Nick Wilde

Taistelkaa rikoksia vastaan animaatioelokuvien dynaamisena duona! Tämä asuyhdistelmä on hauska versio klassisesta poliisi ja vanki -asusta. Askartele itsellesi pupunkorvat esimerkiksi hiuspantaan ja pue kumppanisi vihreään kauluspaitaan.


Herkules ja Megara

Tämä asu vaatii heittäytymistä sekä luovuutta etenkin Herkulekseksi pukeutujalta, mutta ujostelu on turhaa! Osta kaupasta valmis asu tai korvaa Herkuleksen alkuperäinen asu esimerkiksi t-paidalla ja shortseilla. Megaran asua voi täydentää sandaaleilla ja sitomalla kultaisen nauhan hiusten ympärille.


Barbie ja Ken

Kuinka tämän yhdistelmän voisi unohtaa? Inspiroitukaa hittielokuvasta tai valitkaa jotkut alkuperäisten nukkejen asuista ja saapukaa juhliin. Tämä kokonaisuus tekee vaikutuksen!


Valitse joku näistä asuista ja varmista, että juuri sinä tai te olette seuraavana päivänä Jodelin tähdet! Hauskaa halloweenia!

Related Post