,

Widebay Hoofers steppaa metallia Louhisalissa

Steppaamisesta tulee ensimmäisenä luultavasti mieleen pehmeä jazz, jonka tahdissa tanssivat Gene Kelly ja Fred Astaire. Mitäköhän siitä seuraisi, jos steppikenkien raudat tanssisivat yhtä metallisen musiikin tahdissa? Pohjiksen 50-vuotisjuhlissa yleisöä viihdyttänyt hämmästyttävä steppiryhmä valloittaa nyt Louhisalin.

Steppinäytös (tai konsertti) Loud’n’cleaR on rokkaava sekoitus tanssia ja palavaa revittelyä. Led Zeppelinin ja Metallican soundista syntyy lavalle uudenlainen elämys. Tiedätkös ZZtop:n vanhan hitin ja onko viimeisin Youtube-villitys tuttu? Ketkä rämäpäät ovat tämän show’n takana?

Widebay Hoofers esitti Pohjois-Tapiolan koulun ja lukion 50-vuotisjuhlassa lyhyen katkelman tulevasta showstaan.
Widebay Hoofers esitti Pohjois-Tapiolan koulun ja lukion 50-vuotisjuhlassa lyhyen katkelman tulevasta show’staan.

Widebay Hoofers on Lammen perheyhteisön steppiryhmä. Tämän suvun jäseniä yhdistää ainainen esiintymisen halu, tavalla tai toisella. Stepillä on suvussa pitkät ja laajat perinteet. Tämänkertaisessa näytöksessä on mukana 14 tanssijaa kolmessa sukupolvessa. Suurin osa heistä ei ollut stepannut aiemmin, ja puolentoista vuoden intensiivisen harjoittelun jälkeen heitä ei voi erottaa konkareista. Näin pitkän valmisteluajan esitys ei ole pieni urakka, mutta eiväthän rocktähdetkään elä rauhallisesti. Steppi ei toki ole suvun ainoa taito. Yleisöä viihdyttetään muillakin tavoilla.

Wide Bay Hoofers eli steppaava Lammen suku.
Widebay Hoofers eli steppaava Lammen suku.

Edellinen näytös Dixie oli arvostelu- ja yleisömenestys Helsingissä Savoy-teatterissa ja Kuopio tanssii ja soi -viikolla. Nyt on siirrytty Amerikan Etelävaltioiden tunnelmista rockin maailmaan. Ryhmän pääkoreografina toimii tanssipedagogi Ilkka Lampi ja muita koreografeja ovat hänen veljensä suomalaisen stepin edelläkävijä Juha Lampi ja tämän tytär Hilppa Lampi Kaikki kolme ovat entisiä pohjislaisia!

Jalat täynnä terästä!

Juliste

Loud ’n’ Clear facebook-tapahtuma.

https://www.facebook.com/events/132971020187280/

 Widebay Hoofersin facebook-sivu.

https://www.facebook.com/pages/Widebay-Hoofers/113251722158450?fref=ts