Espoon uimarannat tuovat vilvoitusta kesään

Tällä palstalla törmäät arkisiin ja kesäisiin vinkkeihin. Voit löytää uusia hyviä vinkkejä ja hyödyntää niitä vaikka itse. Kannattaa vilkaista!

Espoon uimarannat houkuttelevat kesäpäivän viettoon. Oletko tottunut käymään samalla rannalla joka kesä? Vaihtelu voisi virkistää! Espoon  rannat tarjoavat mahdollisuuuden viettää kauniita kesäpäiviä uiden, pelaillen, löhöillen tai istuen terassilla jäätelön tai virvoikkeen kera.

File:Väinölänniemen uimaranta.JPG

Haukilahden/Mellstenin ranta sijaitsee venesataman vieressä, mutta silti rauhallisella ja hienolla  paikalla. Rannalta lähtee venekuljetuksia muun muassa. Vasikkasaareen, missä on kaunis ranta ja suuri ja vehreä nurmialue. Venekuljetus saareen maksaa muutaman euron henkilöltä. Haukilahden ranta on valvottu uimaranta, ja se sisältää suihkut, pukukopit, beachvolleykentän, kioskipalvelut ja kesäterassin.

Klobbenin ranta sijaitsee Soukassa. Ranta on viihtyisä ja siellä on usein paljon väkeä. Rannan läheisyydestä löytyvät suihku, ravintola, kioski/ kahvila, pukusuoja, laituri ja venesatama/venelaituri. Rannalla sijaitsee myös kiva kesäterassi Katiska. Klobbenin ranta on suojaisasti niemen takana, lisäksi aallonmurtaja ja laituri suojaavat rantaa.

Kivenlahden ranta on kaunis ja viihtyisä. Monet lähellä asuvat käyvät rannalla aamu-uinneilla. Kivenlahden rannalta löytyvät myös suihku, ravintola, kioski/ kahvila, pukusuoja, laituri ja venesatama/venelaituri

Matinlahden ranta sijaitsee Espoon Matinkylässä. Ranta tunnetaan myös Matinkylän rantana. Rannalla vietetään kesäisin aikaa niin päivisin kuin myös iltaisin. Rannalla on hyvä beachvolleykenttä, ja se onkin ollut kesäisin paljon varattuna. Ranta on valvottu uimaranta ja se sisältää myös suihkut, pukukopit, kioskipalvelut ja kesäterassin.

Yksi vastaus artikkeliin “Espoon uimarannat tuovat vilvoitusta kesään”

  1. Tony Hagerlund avatar

    Puolivahingossa päädyin tälle sivulle. Olen kiertänyt kuvaamassa kaikki espoolaiset julkiset uimarannat:
    http://www.hagerlund.net/espoon-uimarannat

    Jos joku osaa vinkata ulkoilusaarten uimarannoista, kuulisin mielelläni vinkkejä asiasta. Pitäisi täydentää sarjaa ulkoilusaarten osalta.