Vappurieha

Ilmaisutaidon opiskelija Sara Keinänen puhaltaa saippuakuplia

Jos satuit liikkumaan perjantaina 29.04.2011 Pohjois-Tapiolan alueella, saattoi vastaan kävellä kummajaisia merirosvoista Timo Soiniin. Tälle kaikelle on kuitenkin järjellinen selitys: Pohjois-Tapiolan lukion vappurieha, jonka arvontaan sai osallistui kuka tahansa hiemankin pukeutunut. Erittäin värikäs päivä alkoi joukkoryntäyksellä ruokalan eteen, jonka luona oli mahdollisuus jättää nimensä arvontaan. Kaikki halusivat päästä koettamaan onneaan, sillä käytävillä oli jo viikkoja kiertänyt huhu yllätyspääpalkinnosta: matkasta Alpeille. Pian selvisikin, että pukeutumis- buumi oli iskenyt lähestulkoon vain toisen vuoden opiskelijoihin. Harvalla ensimmäisen vuoden opiskelijalla oli päällään mitään, joten yhdestä asiasta voitiin olla varmoja: Alpeille ei lähtisi alaikäinen.

Jussi Mäkijärvi, Tommi Lavanti ja Paula Ahola

Välitunnit vietettiin mainion sään suosimana ulkona. Poliisit, gorillat, nyrkkeilijät ja eläimet valtasivat kukkapenkkejä reunustavat tasot, ja aurinkoisesta säästä nautittiin hyvällä yhteishengellä. Keittiökin oli pistänyt parastaan: ruuaksi oli pitaleipiä, jotka täytettiin itse kebabilla, salaatilla ja kermaviilikastikkeella. Iltapäivä huipentui vihdoinkin keskusradion kautta käytyyn arvontaan.

Ensimmäisenä arvotut McDonald’s -lahjakortit menivät seuraaville onnekkaille:
Milja Makkonen, Mona Harki ja Miika Koskela

Pohjikselle erittäin hyvin sopivat toiset palkinnot, Viron risteilyt, napsahtivat seuraavien ihmisten taskuihin:
Ilona Mäkijärvi, Aarni Vuori, Tea Kuusela, Maria Myllymäki ja Henna Rasmus

Viimeisenä arvottiin yllätyspalkinto. Ihmisten kasvoista kuvasti innostus, kun pohdittiin, kuka voittaa kauan ja hartaasti odotetun viikonloppureissun Alpeille. Käytävillä kajahti kuitenkin nauru, kun keskusradiosta kuulutettiin Petteri Piipposen voittaneen kahden hengen meno-paluu -liput Alppilaan.

Iltapäivällä ihmiset valuivat kuka mihinkin suuntaan odottamaan seuraavan päivän juhlintaa.

Aarni Vuori ja Kaisa Paloheimo

Yksi vastaus artikkeliin “Vappurieha”

  1. Sami Keijonen avatar
    Sami Keijonen

    Kiitos vielä oppilaskunnalle eli kaikille oppilaille piristävästä päivästä! Iloisen oloisia ihmisiä.