Suven horoskoopit

Oinas 21.3.-20.4.

Kesäsi on täynnä haasteita ja vaaroja. Tulet kohtaamaan ihmisiä, jotka vaikuttavat luotettavilta, mutta ulkonäkö voi pettää. Älä ole liian sinisilmäinen tai voit joutua katumaan. Romanssi ei tänä kesänä osu kohdallesi, mutta kesän lopussa ymmärrät sinkkukesän olleen juuri se, mitä kaipasit. Saat myös kokea huikean reissun, mutta sitä ennen joudut työskentelemään kovasti. Onnenpäiväsi on 27.7. Silloin vietät unelmiesi päivän hauskassa seurassa.

Härkä 21.4.-20.5.

Olet löytänyt vierellesi kumppanin, jonka kanssa pääset viettämään yhteistä kesää. Haluat kuitenkin viettää aikaa vanhojen kavereiden kanssa ja pitää hauskaa, mutta muista huomioida kumppanisi.  Käyt paljon festareilla, jotka osottautuvat huipputapahtumiksi. Alkukesän vietät töitä tehden ja tiedät lompakkosi vaativan sitä, joten pysy positiivisena ja tee työsi kunnolla loppuun asti. Ota kaikki ilo irti kesästä, sillä tämä voi olla viimeinen, jolloin sinulla on aikaa tehdä, mitä haluat. Onnenpäiväsi on 25.7. Tapaat henkilön, jonka olet aina halunnut tavata.

Kaksoset 21.5.-21.6.

Elämässäsi on viime aikoina ollut paljon vastoinköymisiä, mutta kesän tullessa asiat alkavat taas järjestyä. Päätät kuitenkin pitää rauhallisen kesän, sillä ikävät muistot pyörivät mielessä. Vietät paljon aikaa ystäviesi ja perheen kanssa pitkästä aikaa. Tajuat, kuinka onnellinen olet juuri heidän seurassa. Taloutesi ei ole kovin hyvällä mallilla, mutta ystävät auttavat sinua. Muista maksaa velkasi! Onnenpäiväsi on 8.8. Silloin tapahtuu jotain, mistä olet unelmoinut pitkään.

Rapu 22.6.-22.7.

Lähdet pitkälle matkalle, joka voi olla joko maasta maahan tai henkinen matka itsesi kanssa. Joudut ongelmiin viimeistään heinäkuun lopussa, jolloin salaisuutesi paljastuu. Ystäväsi kuitenkin ymmärtävät sinua ja tukevat sinua ongelmissasi, perheesi ei niinkään. Aikanaan he kuitenkin leppyvät ja palkitsevat sinut. Romanssi ei sinua löydä, eikä rahaakaan aluksi löydy. Onnenpäiväsi on 21.7., jolloin voitat paljon rahaa lotossa ja saat uusia ystäviä.

Leijona 23.7.-22.8.

Vietät villin kesän viidakossa. Olet matkanjohtaja, joka johdattaa muut oikeille teille. Muista kuitenkin ajatella omaakin hyvinvointiasi ennen kuin on liian myöhäistä. Teet erittäin rohkean teon, josta sinut tullaan aina ja ikuisesti muistamaan. Vaikka oletkin koko kesän auttamassa ja johdattamassa muita, muista että tämän tien valittuasi, et voi enää kääntyä. Onnea matkaan. Onnenpäiväsi on 1.6., jolloin olet taas auttamassa muita.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Tänä kesänä rakkaus kukoistaa. Tapaat elämäsi kumppanin heti kesän alussa. Teillä synkkaa heti, ja kesäromanssi on puhjennut kukkaan. Toimitte nopeasti, ja jo heinäkuun puolivälissä asutte saman katon alla. Ystäviäsi ärsyttää uusi kumppanisi, mutta sinua ei kiinnosta. Kesäheila ennen kavereita on kesäsi motto. Rahaa sinulla ei ole, koska rahasi menevät uuteen asuntoon ja kissaan. Onnenpäiväsi on 15.7., jolloin tapahtuu jotakin äkkinäistä.

Vaaka 23.9.-22.10.

Maatila on kesäsi sana. Heti kesäkuussa sinut lähetetään maalle mielipiteitäsi kysymättä. Ei kannata edes yrittää väittää vastaan, sillä muutoin seuraa kamaluuksia. Aluksi et pidä siellä olosta lainkaan, mutta pian teet tuttavuutta paikallisten lehmien kanssa, ja teistä tulee ystäviä. Vaikka et ymmärräkään heitä, sinusta tuntuu, että he ymmärtävät sinua paremmin kuin kukaan muu. Haaveilet naapuritilan asukista, mutta rohkeutesi ei riitä tekemään aloitetta. Onnenpäiväsi on 4.7., jolloin tajuat jotain tärkeää.

Skorpioni 23.10.-22.11.

Löydät uuden harrastuksen, jonka parissa vietät koko kesäsi. Kukaan ystävistäsi tai perheestäsi ei ymmärrä harrastustasi, mutta onneksi löydät harrastuksen parista uusia ystäviä. Harrastuksen vaarallisuuden vuoksi joudut vakavaan onnettomuuteen, mutta selviydyt siitä. Sinulle jää kuitenkin traumoja, ja lopetat harrastuksesi kesän loppuun mennessä. Romanssia et ehdi kokea harrastuksen takia. Onnenpäiväsi on 17.6., jolloin palkitset itsesi.

Jousimies 23.11.-22.12.

Vanha suola alkaa janottaa. Vaikka entinen kumppanisi onkin uudessa suhteessa, teillä on säpinää. Pidä varasi, ettei suhteenne paljastu. Muista, ettet voi luottaa kehenkään, edes parhaaseen ystävääsi. Myös salarakkaasi voi pettää luottamuksesi, joten ole varovainen. Rahaa sinulla on rutkasti tehtyäsi koko vuoden töitä eli sinun on helppo lahjoa ihmisiä pysymään hiljaa. Onnenpäiväsi on 19.7., jolloin saat kuulla elämäsi uutisen.

Kauris 23.12.-19.1.

Elämäsi bilekesä on käsillä, ja elät kuin viimeistä päivää. Alkoholia kuluu rutkasti, eikä rahan menoa voi estää. Tapaat paljon huikeita persoonia, joilla on samanlainen kesä menossa. Yksi uusista ystävistäsi saa perinnön ja kustantaa teidät kiertämään ympäri maapalloa kuuluisimmissa bilekaupungeissa. Teet rikoksen ja joudut kärsimään ikävän rangaistuksen. Romanssia et koe, mutta yhdenillanjuttuja senkin edestä. Onnenpäiväsi on 30.7., jolloin bileet ovat parhaimmillaan.

Vesimies 20.1.-19.2.

Tämä kesä on urheilun kesä. Olet huippukunnossa ja menestyt hyvin kaikessa, mihin ryhdyt. Monilahjakkuutesi ärsyttää useita, mutta vielä enemmän ärsyttää ylimielisyytesi. Nyt olisi aika palata maan pinnalle. Olet lahjakkaampi kuin muut, mutta ihmisarvosi on sama kuin muilla. Muista, että sinua arvostetaan eniten silloin, kun olet reilu kaikille. Onnenpäiväsi on 7.6., jolloin jälleen kerran voitat jossain.

Kalat 20.2.-20.3.

Kalat käyvät töissä. Olette työntekevää kansaa. Saat ylennyksen, mikä tuntuu myös rahapussissasi. Olet jumittunut työpaikallesi ja menetät sosiaalisen elämäsi. Ystävät eivät soittele, eikä perhe huomioi olemassaoloasi. Et kuitenkaan välitä tästä, sillä työ on tärkeämpää kuin mikään muu. Kesän loppupuolella kuitenkin työtaakka pienenee, ja alat taas nauttia elämästä muutenkin kuin vain töitä tehden. Onnenpäiväsi on 12.8., jolloin tunnet vapautuvasi.