Pohjis Shanghaissa 2016

 

 

Day 3
Söimme aamukahdeksalta maittavan aamupalan hotellilla, minkä jälkeen lähdimme päivävierailulle läheiseen noin viiden miljoonan ihmisen ”pikkukaupunkiin”.
Saavuimme Hangzhouhun aamupäivästä ja lähdimme ihailemaan Länsijärven rannan maisemia ja kauppoja. Herätimme paljon huomiota ja moni paikallinen pyysikin meitä yhteiskuvaan. Jotkut tyytyivät pikaiseen salakuvaan.

Kiersimme aluksi kävellen järven rannikkoa ihaillen samalla Hangzhoun maisemia. Sitten tunkeuduimme ahtaaseen ja ahdistavaan perheautoon, joka kuljetti meidät ensiksi silkkitehdaskauppaan, sitten teeviljelijän kotiin ja lopuksi temppelille, jonne emme menneet vähäisen ajan takia. Vietimme paikallisella ostarilla noin tunnin, mutta ostarilla ei ollut hyviä ruokapaikkoja, joten olin nälkäinen. Ostin rihkamataskukellon.
-Kaldor The Great

 

Day 4

Tänään saimme nauttia pitkistä yöunista ja runsaista shoppailuista.  Lähdimme liikkeelle aamulla noin kello 10, jolloin suuntasimme museoon kiertäen Yugardenin läpi. YuGarden on ainoa paikka Shanghaissa, josta löytyy alkuperäistä arkkitehtuuria. Shanghai-museossa vietimme tunnin kierrellen ja katsellen kaikkea hämmästyttävää Kiinan kulttuurista. Illalla shoppailimme muutaman tunnin, mikä oli kaikkien mieleen. Nyt suuntaamme syömään jälleen ihania kiinalaisia herkkuja:)

-Netta Lahtinen