,

Pohjiksen Kulttuuri-ilta taas täynnä ohjelmaa

Pohjois-Tapiolan lukion ja koulun jokasyksyinen ja -keväinen kulttuuri-ilta järjestetään keskiviikkona 4.5.

Kuinka äkäpussi kesytetään

Pian on taas aika Pohjois-Tapiolan kulttuuri-illan. Kulttuuri-illan ohjelmaan kuuluu tänäkin vuonna niin yläkoulun kuin lukionkin esityksiä. Itse varsinaisen kulttuuri-illan ohjelman lisäksi nähdään PreShowna näytelmä Kuinka äkäpussi kesytetään. Sen esittää 2. vuositason ILME, joka on uurastanut näytelmän kanssa tämän kevään.

Itse kulttuuri-illan ohjelmaan kuuluu yläkoululaisilta niin musiikkiesityksiä kuin näytelmiäkin. Esiintyjinä ovat  kaikki yläkoulun luokka-asteet. Ohjelmassa on muun muassa 7A  -luokan musiikkivideo sekä 9A:n  esitys Käytöskoulu.

Luokiolaisilta puolestaan ohjelmassa on teatteridiplomi- ja musiikkiesityksiä. Tämän lisäksi lukiolaisten lyhytelokuva ja  Inka Virtasen mediadiplomivideo näytetään illan aikana.

Syksyinen ja keväinen kulttuuri-ilta on ollut Pohjois-Tapiolan koulun ja lukion perinne nyt muutaman vuoden ajan. Se tarjoaa koululaisille hyvän tilaisuuden päästä esiintymään ja tietenkin viihdyttävän illan niille, jotka sitä tulevat katsomaan. Ohjelman lisäksi ennen tilaisuutta on avoinna Koti- ja kouluyhdistyksen kahvila.

Pohjois-Tapiolan kulttuuri-ilta ke 4.5. Pohjois-Tapiolan koululla

Enni Virtanen