Kesän 2012 horoskoopit

Tumblr_lyxhpkg8nv1ron6z1o1_r1_500_large

Kauris 23.12.–19.1. Onko ”Se on sitten sen ajan ongelma” -motto sinulle tuttu? Näin kuluu koko kesäsi. Tulet elämään hetkessä ja nautiskelemaan olostasi täysillä. Älä kuitenkaan innostu liikaa. Päivien suunnittelu on välillä todella tärkeää ja suositeltavaa, kun mieli on sekaisin ja ajatukset virtaavat kaukana oleellisesta.

Onnenpäivä: 20.6

Vesimies 20.1.–19.2. Kesäsi tulee olemaan hyvin rauhallinen. Löydät yllättäen syvällisen puolen itsestäsi ja kohtaat elämässäsi paljon uusia mielenkiintoisia haasteita. Heinäkuussa pääset viettämään illan erityisessä tapahtumassa, jossa tutustut uusiin ihmisiin, jotka myöhemmin tulevaisuudessa vielä tupsahtavat esiin…

Onnenpäivä: 3.7.

Kalat 20.2.–20.3. Kesän alku tulee olemaan ristisiitainen, mutta lopulta se kaikki vain kääntyykin positiiviseen suuntaan. Uudet elämykset ja tuoksut odottavat sinua. Railakas heinäkuu pääsee alkuun pienestä hyvästä teosta, jota kannattaa miettiä etukäteen. Kesän loppuvaiheessa kuvioihin ilmestyy mielenkiintoinen henkilö, josta saattaa tulla enemmän kuin kaveri.

Onnenpäivä: 18.7.

Oinas 21.3.–20.4. Kehossasi virtaa energiaa ja positiivisuutta, kun pääset kouluovista ulos viettämään ensimmäisiä kesäpäiviä. Mutta älä innostu liikaa, sillä myöhemmin vastaan tulee ihmissuhdesolmuja ja pieniä riitoja ystävien tai perheen kanssa. Älä menetä  luottamusta! Kesäsi tulee olemaan täynnä yllätyksiä, joista osa liittyy menneisyytesi.

Onnenpäivä: 12.6.

Härkä 21.4.–20.5. Uudet ystävät suoraan sanoen vierivät kuvioihin koko kesäloman aikana. Varaudu muistamaan kaikkien nimet ja viettämään ihania kesäiltoja heidän kanssaan. Tämä aiheuttaa pettymyksiä ja pieniä riitoja vanhojen kavereiden kesken, joten ole varovainen. Äläkä unohda vanhempiasi: he tekevät sinulle vielä yllättävän tarjouksen.

Onnenpäivä: 13.7.

Kaksoset 21.5.–21.6. Kesä tarjoaa sinulle paljon mahdollisuuksia toteuttaa omat suunnitelmasi, jotka ovat pitkään pyörineet päässä. Käytä mielikuvitustasi ja heittäydy kesäksi supertaiteilijaksi: piirrä, kuvaile, maalaa, kirjoita, valokuvaa ja tutki. Tulet nauttimaan kesästä oppimalla uusia asioita. Tämän avulla löydät uusia samanlaisia tuttavuuksia. Heinäkuusi tulee olemaan romanttinen, joten valmistaudu.

Onnenpäivä 26.7.

Rapu 22.6.-22.7.  Tilillesi tupsahtanut rahamäärä tulee vaikuttamaan kesääsi hyvällä ja pahalla. Sinua odottaa suuri ja unohtumaton seikkailu parhaiden kavereiden kanssa. Kesän lopussa omistat sekä uusia hienoja asioita että mahtavia ja hauskoja muistoja. Lomalla ei ole aikaa romantiikalle. Hei hei tylsyys ja tervetuloa railakas kesä! Juhli synttäreitä parhaiden kavereiden kesken nuotiolla rannalla.

Onnenpäivä 6.6.

Leijona 23.7.–22.8. Kesällä tulevaan tapahtumaan osuu pieni hidaste, joka saattaa häiritä sinua ja kavereitasi. Mutta ongelmat eivät estä sinua flirttailemasta. Bongaat festareilta mielenkiintoisen yksilön, jonka kanssa ystävystyt syvemmin kuin uskotkaan. Usko tai älä, mutta kesäloman lopussa tulet ikävöimään koulua, ja onnellisuuden mittarisi on täysi, kun pääset sinne takaisin.

Onnenpäivä 31.7.

Neitsyt 23.8.–22.9. Neitsyen kesäkuviot ovat varsin mukavat ja rauhalliset. Lomapäivien laiskuus  tulee olemaan yksi suuri este. Jos näin on, sinun pitäisi skarpata. Kun  yrität, niin  alkaa yllätyksiä tulla joka nurkan takaa. Ihmissuhteissa tapahtuu joko sitoutumisia tai eroamisia. Keskity hyvään oloon ja itseesi.

Onnenpäivä 27.6.

Vaaka 23.9.–23.10. Elämäsi suurin matka on edessä! Valmistaudu siihen sekä psyykkisesti että fyysisesti. Kesällä innostut kuntoilemaan, mikä on ehkä outoa, mutta tämä tankkaa kehoosi runsaasti energiaa ja positiivisuutta. Ota kesästä kaikki irti ja kohtaa rohkeasti haasteita ja muutoksia!

Onnenpäivä 16.7.

Skorpioni 24.10.–22.11. Tulet uudistamaan kaverilistaasi aika paljon kesän aikana. Heinäkuun alussa tuleva pieni seikkailu vaikuttaa suhteisiisi aika lailla, mutta mitään suuria ongelmia se ei tuota, sillä osaat suhtautua asiaan rauhallisesti ja tyyneesti. Uudet kesätutut ovat seurallisia ja ehkä vähän liiankin puheliaita! Välillä ei ole väärin poistua paikalta tai heittäytyä kuuroksi, jos tämä häiritsee.

Onnenpäivä 1.7.

Jousimies 23.11.–22.12. Pienet ja suuret muutokset odottavat sinua sekä kavereitasi. Muutosprosessit etenevät hyvin nopeasti, etkä itse välttämättä pysy niissä täysin mukana. Kesän alku tulee olemaan hyvin levoton ja välillä stressaantunut. Yritä nauttia auringon lämmöstä ja löydä jokin uusi harrastus tai mielenkiinnon kohde. Jousimiehen romanttisuus kukoistaa heinäkuun loppuvaiheessa!

Onnenpäivä 19.7.