Kauden päätöskirjoitus

Journalismikurssin toinen kausi on lähestymässä loppuaan kesäloman alkaessa. Kurssi oli tänä vuonna hyvin runsas. Juttuja julkaistiin paljon, ja aihepiirit vaihtelivat urheilusta muotiin ja tapahtumiin, joita oli kurssin kannalta juuri sopivaan aikaan.

Vierailut A-lehtiin, City-lehteen ja STT-Lehtikuvaan avarsivat toimittajiemme kokemuksia  ammattimaisesta lehdenteosta ja selvensivät tulevaisuuden mahdollisuuksia, joten kiitos niistä.

Kurssin konsepti on tietojen mukaan kehitteillä ja jää nähtäväksi, onko ensi vuonna juttuja enemmän läpi lukuvuoden. Selvästi naisylivoimainen kurssi alkaa syksyllä jo aikaisemmin kuin ennen.

Seuraavalta toimitukselta on luvassa  juttuja ainakin syksyisestä koulumme 50-vuotisjuhlasta. Kiinnostavaa olisi myös kartoittaa, millaisia ajatuksia espoolaisilla vaikuttajilla ja julkiksilla on  Espoon kestävän kehityksen kampanjasta.

Ihmisten jäädessä kesälomille on myös Pilkun toimitus lopettelemassa toimintaansa kesäksi. Lukemista on siis tarjolla taas syksyllä, kun uusi toimitus pääsee työn touhuun.

Kiitos näkemiin