Haasta itsesi – Espoon Rantamaraton!

Espoon Rantamaraton juostaan tänä vuonna 25.9. Useita koulumme opettajia on ilmoittautumassa puoli- tai kokomaratoniin. Saadaanko Rantamaratoniin mukaan myös opiskelijoita?

Huhtikuisessa Länsiväylä-juoksussa Pohjiksella oli oma muutamien opiskelijoiden ja yhden open muodostama joukkue. Verkkolehden saamien tietojen mukaan ensisyksyisessä Rantamaratonissa jolkuttelevat ainakin Matti Heikkinen, Mia Kohi, Erika Ripatti ja Matti Iivanainen. Tarkoituksena olisi saada Pohjikselle jälleen oma joukkue. Haasta siis  itsesi ja  ilmoittaudu mukaan. Harjoittelemaan ehtii vielä hyvin.

Jos juokseminen ei innosta, voi lukiomme kiitureita tulla kannustamaan  matkan varrelle. Tässä olisi myös koululle ja oppilaskunnalle täydellinen sponsorointikohde.   Nettisivuilla on hyödyllistä tietoa, alustava reittiehdotus sekä kuvia viime vuoden mahtavasta meiningistä! Ilmoittautuneet näkee  linkistä http://www.rantamaraton.fi/osallistujat/fi_FI/osallistujat/. Jos päätät lähteä mukaan juoksemaan Pohjista maailman kartalle, kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä seuran kohdalle Pohjis. http://www.rantamaraton.fi/

3 vastausta artikkeliin “Haasta itsesi – Espoon Rantamaraton!”

 1. Erika avatar
  Erika

  Kuka tämän tiedon vuosi lehdistölle? Toimituksessanne on myyrä. Kai se nyt on pakko lyllertää läpi, jos se kerran ihan lehdessä lukee. Tulkaa nyt muutkin mukaan, juostaan joukkovoimalla ja tuupitaan ylämäkiin kaverille vauhtia. Taivas varjele.

  1. Sami Keijonen avatar
   Sami Keijonen

   Jos Erika tulee, niin melkein voisin luvata tulla edes tuuppimaan ja kannustamaan. Naisten kymppi oli muuten jälleen hieno osoitus, ettei liikkumisen ole pakko olla totista puurtamista. Toki puurtaminen monesti alkaa juuri sen toisen kympin aikana. Puhumattakaan siitä neljännestä kympistä.

 2. Mats avatar
  Mats

  Myyriä näyttäisiä olevan keskuudessamme :). Työmyyräyttä kaivataan, mikäli aikoo treenata Rantamaratonille, mutta kahdesti sen puolikkaana kiertäneenä voin vakuuttaa, että se on todella hieno tapahtuma ja maisemathan ovat aivan fantastiset.

  Samoin yleisömäärä on ollut suuri ja olo on kuin rocktähdellä, kun Haukilahden rantaraittia kiitää, vaikkakin sitten enemmän etanan lailla. Mutta kuten Sami tuossa mainitsi, se ei ole (pakosti) totista puurtamista vaan sinne voi tulla mukaan naatiskelemaan. Joko raitille tai sen varrelle, pääasia että porukkaa ollisi messissä mukana!