Gallup – Oppilaskunnan hallitus

Gallupimme jatkuu, mutta tällä kertaa kaukalosta koulun sisäisiin asioihin. Aiheemme on paljon puhuttu oppilaskunnan hallitus. Kiertelimmekin käytävillä sekä luokissa ja kysyimme, tyydyttääkö oppilaskunnan hallituksen toiminta ja onko se ollut tarpeeksi esillä verrattuna aikasemman vuoden hallitukseen?

Tulokset vastasivat hyvin omaa mielipidettämme, ja suurin osa koulumme opiskelijoista olikin sitä mieltä, että nykyinen hallitus on ollut hyvin esillä, järjestänyt paljon toimintaa ja kuunnellut ”kansan” mielipiteitä.

Itse olen ollut tyytyväinen hallituksen toimintaan: he ovat saaneet hankittua meille muun muassa. sohvia, jotka parantavat opiskelijoiden mukavuutta. Pettynyt olen taas  siihen, että virvoitusjuoma-automaatti poistettiin, eikä hallitus ole onnistunut hankkimaan sitä takaisin.

Kyselimme kolmeltakymmeneltä opiskelijalta ja tulokset olivat seuraavat:

86% vastaajista oli sitä mieltä, että hallituksen toiminta on ollut hyvää ja positiivista. Vain 14% piti hallitusta epäonnistuneena.

Saimme niin positiivisia kuin myös negatiivisiä kommentteja. Tässä muutamia niistä:

-Totta kai! Erityisesti Emil Salokankaan toimintaan olen ollut todella tyytyväinen. – Mikko Yrjölä

-Tyydyttää. Aikaisempaan hallitukseen verrattuna nykyinen hallitus on ollut paljon enemmän esillä ja luonut toimintaa.   – Janne Erola

-Tullut esille hyviä tapahtumia hallituksen johdosta. – Nimetön

-Kehittynyt ja ollut paljon tapahtumia. – Nimetön

-Munkkeja! – Nimetön

Kommenteissa ei ollut pelkästään ruusuja vaan myös risuja  löytyi:

-Ei tyydytä, minusta se ei ole vaikuttanut paljoakaan. – Mirka Lappalainen

-Hallitus on ollut pettymys tyrmäkiistassa. – Atte Keskitalo

Visa Kalliomäki ja Emil Salokangas