Nimiehdotuksia Pohjiksen verkkolehdelle!

Jos et vielä tiennyt Pohjois-Tapiolan lukion verkkolehdestä, nyt on hyvä aika tutustua siihen. Ehdota nimeä lehdellemme ja voita leffaliput itsellesi ja kaverillesi!

Keksi osuva ja houkutteleva nimi ja tuo se nimellä varustettuna ruokalan edessä olevaan laatikkoon tai kommentoi verkkolehden nettisivuille ja voit voittaa leffaliput! Ehdotuksia voi jättää maanantaina 9.5 perjantaihin 13.5 asti. Paras ehdotus valitaan lehden nimeksi ja palkitaan kahdella leffalipulla.

Verkkolehti: https://otaniemenlukionverkkolehti.fi/wp/

Posted by Juulia Hakkarainen

Olen Juulia, 17-vuotias lukiolainen Espoon Lintuvaarasta. Olen nautiskelijaluonne, pidän hyvästä ruoasta, juomasta ja tunnelmasta. Rakastan matkustelua ja vieraat kulttuurit kiehtovat minua. Haaveilen kokin urasta ja elämästä ulkomailla.

1. Sami Keijonen 6.5.2011 at 13.35

Minun ehdotukseni on Polku.

2. […] houkutteleva nimi ja tuo se nimellä varustettuna ruokalan edessä olevaan laatikkoon tai kommentoi verkkolehden nettisivuille ja voit voittaa leffaliput! Ehdotuksia voi jättää maanantaina 9.5 perjantaihin 13.5 asti. Paras […]

3. Alexander Degerman 13.5.2011 at 17.30

Mun ehdotus on ”Perkko”.

4. Alexander Degerman 13.5.2011 at 17.36

Toinen nimiehdotukseni on ”@pohjis”.

Comments are closed.